Събития 2020-01-10T13:29:29+00:00

Повече от 15 ГОДИНИ екипът на „Имидж Ин Травъл” ЕООД разработва индивидуални концепции за всяко свое събитие.

Персонализиране

Всяко събитие има своите специфики. Съобразявайки се с тях екипът ни се стреми да предложи на своите клиенти най-релевантните идеи за визия на тяхното събитие. За нас е важно да изградим неповторим облик на всяко мероприятие, остваяйки в участниците усещането на изисканост и завършеност, а в клиентите удовлетвореност.

Криейтив

Имаме удоволствието да сме екип, който мисли „извън кутията”. Всъщност кутията отдавна сме я изхвърлили на боклука и гледаме с широко отворени очи света. Стремим се за всяко наше събитие да предлагаме идеи, които да го направят не просто добро, а изумително.

Логистика

Добрата логистика е ключов фактор за успешното събитие, а добрата комуникацията е в основата на добрата организация. След 10 години на българския и международен пазар сме изградили и усъвършенствали нужните качества, предлагайки на нашите клиенти максимален комфорт.

Дизайн и реклама

В зависимост от типа мерприятие предлагаме решения за вашите рекламни материали. Екипът ни ще ви предложи индивидуални концепции за вашия дизайн и нестандартни решения за избора на материали. Визията на всяко събитие е малка, но съществена част от цялостната концепция.

Имате ли нужда от свежи идеи за Вашето събитие?

Искате ли да изненадате гостите си с нови, тематични концепции за Вашето парти?

Дали ще бъде запомнящо се… ще се говори ли дълго време за него след като вече е свършило!

Свържете се с нас.