Събития 2018-12-03T02:41:34+00:00

Повече от 10 ГОДИНИ екипът на „Имидж Ин Травъл” ЕООД разработва индивидуални концепции за всяко свое събитие.

Персонализиране

Всяко събитие има своите специфики. Съобразявайки се с тях екипът ни се стреми да предложи на своите клиенти най-релевантните идеи за визия на тяхното събитие. За нас е важно да изградим неповторим облик на всяко мероприятие, остваяйки в участниците усещането на изисканост и завършеност, а в клиентите удовлетвореност.

Криейтив

Имаме удоволствието да сме екип, който мисли „извън кутията”. Всъщност кутията отдавна сме я изхвърлили на боклука и гледаме с широко отворени очи света. Стремим се за всяко наше събитие да предлагаме идеи, които да го направят не просто добро, а изумително.

Тийм билдинг програми

Посрещаме 2016 година с куп нови идеи, които да разбият общоприетите рамки. Смесвайки междукултурните особености, най-добрите световни практики и щипка креативност предлагаме на нашите клиенти нов набор от предизвикателства, които да провокират екипите и да ги сплотят.
Мислите си, че познавате българските обичаи, бит и култура? Искате да видите повече от други култури? Искате да се усъвършенствате докато играете? Желате да обедините екипа си под общ проект?
Позволете ни да Ви предложим няколко интересни идеи.

Активности

;

Семинари, Конгреси, Конференции

Имидж ин травъл има дългогодишен опит в организацията на малки, средни и големи семинари, когреси и конференции.

Логистика

Добрата логистика е ключов фактор за успешното събитие, а добрата комуникацията е в основата на добрата организация. След 10 години на българския и международен пазар сме изградили и усъвършенствали нужните качества, предлагайки на нашите клиенти максимален комфорт.

Дизайн и реклама

В зависимост от типа мерприятие предлагаме решения за вашите рекламни материали. Екипът ни ще ви предложи индивидуални концепции за вашия дизайн и нестандартни решения за избора на материали. Визията на всяко събитие е малка, но съществена част от цялостната концепция.

Локации

-София-
-Пловдив-
-Банско-
-Боровец-
-Пампорово-
-Русе-
-Варна-
-Бургас-
-Велико Търново-
-Девин-
-Хисаря-

Имате ли нужда от свежи идеи за Вашето събитие?

Искате ли да изненадате гостите си с нови, тематични концепции за Вашето парти?

Дали ще бъде запомнящо се… ще се говори ли дълго време за него след като вече е свършило!

Свържете се с нас.