Нашите клиенти 2018-06-15T02:39:01+00:00

August Research

Международната компания „August Research” вече 4-та година ни се доверява за своите събития по света. Нашият приз за най-усмихнат и слънчев екип отива за тях!

Booking.com

Страхотно е да работиш с толкова динамични хора. За нашите страхотни приятели от Booking.com разработваме индивидуални програми включващи разнообразие от преживявания.

BIEM

Удоволствие е години наред да градиш партньорство, което се развива с времето. Взаимно доверие, съчетано с коректност и професионализъм са неизменна част от общата ни работа.

ЧЕЗ

За нас е чест да бъдем избран партньор за пътувания на ЧЕЗ България. Предизвикателството на големите мащаби за нас се превръща в хъс да надминаваме дори и нашите очаквания.

Евромаркет

Всяка година имаме удоволствието да се срещаме с екипа на Евромаркет. Заедно направихме няколко незабравими събития. Винаги нахъсани и готови за парти.

Евроваг

Невероятно предизвикателни, винаги оценяващи дребните детайли и професионалното изпълнение на събитията – нашите приятели от Евроваг.

Eltrak

Лоялност, традиции и последователност, в лицето на един прекрасен екип. Винаги се радваме на общите ни проекти.

Фесто

Професионализъм, креативност и точност – това са нашите невероятни приятели – Фесто, за които винаги е удоволствие да работим и да организираме събития от всякакъв мащаб.

Хах

Любим за нас дългогодишен партньор, чието доверие успяваме да оправдаваме, както в сферата на събитийния мениджмънт, така и за планиране на бизнес пътувания.

РВД (Ръководство на въздушното движение)

Събитията с РВД са като околосветско пътешествие, което ние трябва да подправим с местен вкус, забавна и оригинална програма и грандиозен завършек.
Гостите, които са от над 80 страни, успяха да усетят атмосферата и да се запознаят с част от българската култура.

Ивеко

Доказателство от 9 години насам, че всяко наше усилие и старанието, с което вършим работата си, бива оценено. Ако съберем всички усмивки от съвместните ни проекти до сега, бихме могли да накараме светът да се усмихне с нас.

Макском

Страхотно е да работиш с толкова сплотен и професионален екип.

Nielsen

От почти 10 години Нилсън България се доверяват на нашия екип за мероприятия в България и чужбина, за групи от 10 до 100 участници

PPD

Една от най-бързо развиващите се компании на българския пазар – PPD, вече десетилетие се доверяват на нашия екип за всички техни мероприятия и пътувания. Събития вариращи от 10 до 900 човека.

Институт отворено общество (OSF)

Удовлетворение от добре свършена работа ни носят редица съвместни проекти, за групи от различни националности. Наш партньор от 2006 г.

Servier

Винаги е удоволствие да се срещаме и работим със страхотния екип на Сервие Медикал. Вече трета година разработваме индивидуални концепции за всяко от поверените ни събития.

Siemens

Сименс са дългогодишен любим наш клиент. Прекрасни съвместни мероприятия, чудесни партньорски отношения – за нас е чест да бъдем предпочитан партньор.

Portola

Над 30 международни срещи в цяла Европа – удовлетворение от добре свършена работа, уникални възможности и партньорство. Успехът на нашите клиенти е и наш успех.

Идънред

Изживяваме заедно страхотни моменти през годините. Поставяйки ни пред нови и нови предизвикателства, растем и ставаме по-добри.